Uzmite pauzu i dođite uživati u predivnom ambijentu Ville Suzi

VILLA SUZI - SMJEŠTAJ ZA OBITELJSKI ODMOR

Villa Suzi je idealan smještaj za obiteljski odmor. Smještena je na Kvarneru u mjestu Šmrika, naselju Grada Kraljevice, neposredno pokraj crikveničke rivijere. Svojim gostima tijekom cijele godine pružamo smještaj u prostranim i udobnim apartmanima sa prekrasnim otvorenim pogledom na more, na otok Krk, Opatiju, otok Cres te prema brdu Učka i Rijeci.
Posebno dobro došla su nam obitelji sa djecom. Naše prostrano dvorište pruža djeci mogućnost bezbrižnog kretanja i igre u prirodnom okruženju. Mogu pomaziti i igrati se s našim domaćim životinjama, tu su naši magarčići, mačka, patke i golubovi. Na raspolaganju je i malonogometni teren za aktivno provođenje vremena.

Villa Suzi je idealno mjesto za sve one koji se žele odmarati u mirnom autentičnom mjestu, uživati u neposrednom kontaktu i suživotu sa svojim domaćinima ali po želji imati nadohvat ruke sve mogućnosti zabavnih i gastronomskih sadržaja koje pružaju veliki turistički centri poput Crikvenice i odredišta na otoku Krku a koji su udaljeni 5-10 km.

Uživajte ispijajući jutarnju kavu na tereasi Vašeg apartmana ili opustite u zalascima sunca u našem malom i romantičnom mjestu. Najbliža Šmrička plaža je u uvali Črišnjeva, u kojoj je smještena i mala lučica. Za kupanje su Vam na raspolaganju i plaže u uvali Scott. Za obitelji s djecom preporučamo Vam zbog krasne hladovine prirodne šume i pješčane plaže odlazak na plažu na poluotoku Oštro, udaljeno svega 5 min s autom. Tamo možete bezbrižno uživati u kupanju, vodenim sportovima, izlaziti na ples i sladoled te kušati u gastronomske specijalitete Zbog odlične prometne povezanosti , Villa Suzi je idealno polazište za upoznavanje našeg područja, gdje Vas očekuju mnogobrojne kulturne i prirodne znamenitosti Najbliža zračna luka je Rijeka koja je smještena na otoku Krku, udaljeno ca. 10 km, a u Rijeci je željeznički kolodvor udaljen ca. 20 km. U Šmriki ima autobusna stanica, tako da možete doći iz svih pravaca, autobusne linije prolaze kraj Šmrike i na zahtjev putnika stanu na međugradskom autobusnom stajalištu, svega 200 m od naše Ville Suzi.

Provedite svoj zasluženi odmor na Kvarneru u Šmriki, uživajte u Villi Suzi, opustite se u našim apartmanima i doživite čari ovog lijepog primorskog kraja i gostoljubivost Vaših domaćina! Govorimo njemački, engleski i francuski.

Srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se Vašem skorom dolasku!

Obitelj Lucić